Archiplanas, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Archiplanas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Uždaroji akcinė bendrovė "Archiplanas" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 6
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +0%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 169 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +1%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 10%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas pastebėjome didelius svyravimus per trejus metus. 2021 m. pabaigoje įmonė turėjo 8 darbuotojus, t. y. per metus išaugo 0 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis eurais buvo 226 eurai, t. y. 6,4 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Tačiau 2022 m. pabaigoje, palyginti su praėjusiais metais, pastebimai sumažėjo darbuotojų skaičius - iki 7, t. y. per metus padidėjo -12,5 %. Kartu gerokai sumažėjo ir vidutinis darbo užmokestis - nuo 226 iki 165 eurų, todėl per metus jis sumažėjo 27,3 %.

Iki 2023 m. pabaigos darbuotojų skaičiai buvo stabilūs, jie vis dar buvo 7 darbuotojai, t. y. per metus padidėjo 0 %. Vidutinis darbo užmokestis taip pat šiek tiek išaugo ir siekė 168 eurus, o per metus padidėjo 1,9 %.

Apibendrinant galima teigti, kad nors pirmaisiais metais darbuotojų skaičius buvo stabilus ir šiek tiek padidėjo, kitais metais sumažėjo ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis. 2023 m. duomenys rodo atsigavimą: nuolat dirbama, o šiek tiek didėja atlyginimai. Bus įdomu stebėti bendrovės ateities tendencijas, kad būtų galima suprasti pagrindines šių svyravimų priežastis ir jų ilgalaikes pasekmes. Bendrovės vadovai taip pat gali apsvarstyti strategijas, kaip išlaikyti darbuotojus ir išlaikyti teisingą darbo užmokesčio struktūrą.