GANVIJA, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

GANVIJA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Uždaroji akcinė bendrovė "GANVIJA" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 5
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +25%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 564 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +34%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 48%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje nagrinėjame bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonė turėjo 5 darbuotojus, kurių vidutinis atlyginimas siekė 395 EUR, o darbuotojų skaičius nepadidėjo, tačiau per metus vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 2,1 %.

Pereinant prie 2022 m. gruodžio 31 d., įvyko reikšmingas pokytis. Darbuotojų skaičius sumažėjo 20 proc. iki 4 darbuotojų, o vidutinis atlyginimas taip pat sumažėjo panašiai - 2,1 proc. iki 386 eurų.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. pastebėta, kad darbuotojų ir atlyginimų tendencijos pasikeitė. Palyginti su praėjusiais metais, bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 25 %, o 5 darbuotojai grįžo į darbo užmokesčio fondą. Be to, pastebėtas įspūdingas 29,4 proc. padidėjęs vidutinis darbo užmokestis, kuris dabar siekia 500 eurų.

Šie darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio svyravimai rodo dinamišką bendrovės darbo jėgos pobūdį. Nors 2022 m. bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo, 2023 m. jis vėl padidėjo. Tuo pat metu, 2021 m., vidutinis darbo užmokestis pastebimai sumažėjo, tačiau 2023 m., buvo akivaizdu, kad jis didės. Šios tendencijos rodo, kad bendrovė laikui bėgant gali koreguoti įdarbinimo strategijas ir kompensavimo politiką.