MTF, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MTF DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per pastaruosius trejus metus, pastebimi ryškūs tiek darbuotojų skaičiaus, tiek vidutinio darbo užmokesčio pokyčiai.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 95 darbuotojus, kurie, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo - 20,2 %. Per šį laikotarpį vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 908 eurai per metus, t. y. 0,5 proc. didesnis nei pernai.

2022 m. bendrovėje įvyko lūžis, nes jos darbuotojų skaičius gerokai išaugo - 6,3 %, o metų pabaigoje iš viso siekė 101. Tuo pat metu išaugo ir vidutinis darbo užmokestis; palyginti su praėjusiais metais, jis padidėjo 33,9 % ir vienam darbuotojui vidutiniškai teko 1215 EUR.

Įžengus į 2023 m., ši bendrovės augimo tendencija tęsėsi ir toliau. Duomenys rodo įspūdingą 30,7 proc. darbuotojų skaičiaus augimą iki metų pabaigos, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius išaugo iki 132 asmenų. Nors ir toliau didėjo, nors ir lėčiau. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 9,2 proc. ir dabar siekia 1327 eurus vienam darbuotojui.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. bendrovės darbuotojų skaičius pastebimai sumažėjo, o vėlesniais metais šiek tiek padidėjo. Tačiau vėlesniais metais darbuotojų skaičius gerokai padidėjo, o 2022 m. smarkiai padidėjo ir 2023 m. palaipsniui augo. Šios tendencijos rodo dinamišką, nors ir stabilų, bendrovės augimą žmogiškųjų išteklių ir atlyginimų struktūros požiūriu.