DUNITAS, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

DUNITAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Uždaroji akcinė bendrovė "DUNITAS" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 12
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +71%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 800 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +16%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 62%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės darbuotojų duomenis ir 2021-2023 m. atlyginimų tendencijas, galime pastebėti tam tikrus dėsningumus ir pokyčius. 2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 8 darbuotojus, kurie per metus išaugo 33,3 %. Iki 2022 m. pabaigos darbuotojų skaičius išliko stabilus - 8, o tai rodo, kad tais metais metinis augimas nebuvo didelis.

Vertinant vidutinį darbo užmokestį, per stebimą laikotarpį buvo stebimi svyravimai. 2021 m. vidutinis darbo užmokestis eurais siekė 729 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 5,7 proc. Tačiau 2022 m. vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo ir siekė 719 EUR, o tai reiškia neigiamą 1,4 % metinį augimą. Priešingai, iki 2023 m. pabaigos pastebimas žymus pakilimas, nes vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 748 eurų, o tai rodo teigiamą 4,1 proc. metinį augimą.

Apskritai, nepaisant nedidelių vidutinio darbo užmokesčio svyravimų, 2021 m. Bendrovė patyrė didelį darbuotojų augimą, o vėlesniais metais išlaikė šį stabilų darbuotojų skaičių. Verta stebėti būsimus pokyčius, kad būtų galima suprasti, ar darbo užmokestis toliau augs, ar atitiks darbuotojų skaičiavimo nuoseklumą.