Centrinis parkas, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Centrinis parkas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Centrinis parkas" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 4
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +0%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, kurių skaičius per metus išaugo 0,0 %. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 3680 eurų, t. y. 43,2 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (4), tačiau sumažėjo vidutinis darbo užmokestis -24,2 % per metus. Tai rodo, kad sumažėjo atlyginimai.

Galiausiai, 2023 m. pabaigoje Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (4), todėl darbuotojų dydis nepasikeitė. Tačiau vidutinis darbo užmokestis per metus gerokai išaugo - 156,4 %, o tai rodo, kad atlyginimai gerokai padidėjo.

Šios darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio raidos tendencijos Bendrovėje išryškina dinamiką ir kintamumą, kurie gali atsirasti darbuotojų ir darbo užmokesčio situacijose kiekvienais metais. Tai, kad per šiuos trejus metus neaugo darbuotojų skaičius, gali reikšti nuolatinį darbuotojų poreikių vertinimą arba ketinimą artimiausioje ateityje išlaikyti stabilią darbo jėgą. Vidutinio darbo užmokesčio svyravimai gali rodyti tokius veiksnius kaip įmonės veiklos rezultatai, ekonominės sąlygos ar pokyčiai darbo rinkoje. Šios bendrovės patirtis atspindi tendencijas, kurios gali atsirasti ir kitose bendrovėse, ir pabrėžiant, kad nuolatinis ir nuoseklus personalo lygio ir darbuotojų atlyginimų stebėjimas yra labai svarbus strateginiam planavimui ir sėkmei ateityje.