AFID dental, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

AFID dental DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "AFID dental" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 6
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +0%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 1686 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +28%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 107%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, o jos vidutinis darbo užmokestis siekė 798 EUR, o metinis pajamų augimas, palyginti su 2020 m., sudarė 0,7 %. Kitais metais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 25 % - iki 6 darbuotojų, tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - 68 % - iki 1340 EUR. Metinis darbo užmokesčio augimo tempas dabar siekė 68 %. Tačiau kitais metais, 2023 m., Bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (6), tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo dar 13,8 % ir pasiekė 1525 EUR.

Žvelgiant į duomenis, galima nustatyti šias tendencijas:.

1. Darbuotojų sumažėjimas: 2022 m. sumažėjo Bendrovės darbuotojų skaičius. Tai gali būti susiję su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, restruktūrizavimu, sąnaudų mažinimo priemonėmis arba verslo problemomis, dėl kurių buvo prarasta darbo vietų. Labai svarbu, kad vadovybė išlaikytų sveiką darbo jėgos balansą, kad užtikrintų sklandų darbą ir pasiektų organizacinius tikslus.

2. Pelno augimas: 2022 m. pastebimas žymus augimas - 2021-2022 m. metinis augimas siekė 68 %. 2023 m. toliau augo ir toliau, nors ir lėčiau - 13,8 %. Šios didėjančios atlyginimų tendencijos rodo galimą bendrovės veiklos sąnaudų padidėjimą ir galimą bendrovės atlyginimų strategijos pokytį. Tai gali lemti poreikis pritraukti ir išlaikyti kvalifikuotą darbo jėgą, arba tai gali būti susiję su pokyčiais darbo rinkoje.

3. Stabilumas 2023 m: 2023 m., nepaisant ankstesnių metų darbuotojų ir atlyginimų svyravimų, bendrovė išlaikė stabilų darbuotojų skaičių - tuos pačius 6 darbuotojus ir toliau gerino vidutinį darbo užmokestį. Tai gali reikšti, kad blogiausi personalo pokyčiai ir finansiniai pokyčiai įvyko anksčiau, o 2023 m. bendrovė sėkmingai prisitaikė prie besikeičiančių aplinkybių.

Apibendrinant galima teigti, kad pastaraisiais metais Bendrovė patyrė darbuotojų sumažėjimą, tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Tai rodo, kad įmonė keičia savo struktūrą ir keičiasi, prisitaikydama prie besikeičiančių aplinkybių, veiksnių, darančių įtaką darbo dinamikai, ir nuolat gerindama darbuotojų kompensavimo paketus.