BALTIK KONTOR KLAIPĖDA, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos ir Latvijos BALTIK KONTOR KLAIPĖDA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Lietuvos ir Latvijos uždaroji akcinė bendrovė "BALTIK KONTOR KLAIPĖDA" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 6
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +20%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 681 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +21%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 38%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus ir patyrė teigiamą 0,0 proc. metinį darbuotojų skaičiaus augimą. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 859 eurus, t. y. 1,6 proc. daugiau nei per metus.

2022 m. pabaigoje pastebimi tam tikri Bendrovės darbo jėgos ir atlyginimų pokyčiai. Su 5 darbuotojais darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 16,7 proc. Nepaisant šio sumažėjimo, Bendrovei pavyko išlaikyti konkurencingą vidutinį 655 EUR darbo užmokestį, kuris per metus vis dar sumažėjo 23,7 %.

Net ir esant sunkumams, 2023 m. pabaigoje Bendrovė parodė atsparumą ir pastebimai atsigavo. Tais metais darbuotojų skaičius, užuot mažėjęs, išaugo iki 6, o tai reiškia pagirtiną 20,0 % metinį augimą. Taip pat gerokai padidėjo vidutinis darbo užmokestis: vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 816 eurų, o metinis augimas - 24,6 %.

Bendros Bendrovės darbo jėgos ir darbo užmokesčio tendencijos rodo nevienareikšmišką vaizdą. Pirmaisiais, 2021 m., pastebimas teigiamas užimtumo augimas ir nuosaikus darbo užmokesčio augimas. 2022 m. pastebėjome, kad sumažėjo darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis, tačiau 2023 m. pastebimai atsigavo. Nuosekli darbo užmokesčio didėjimo tendencija buvo pastebėta 2022-2023 m., nepaisant to, kad užimtumo rodikliai buvo skirtingi. Tai pabrėžia bendrovės įsipareigojimą išlaikyti ir pagerinti kompensaciją savo darbuotojams, nes ji patiria svyruojančius darbo jėgos pokyčius.