Akola farming, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Akola farming DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB Akola farming Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 5
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +0%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 4701 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: -45%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 187%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje iš viso dirbo 5 darbuotojai, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. Vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis siekė 20 042 eurus, t. y. per metus išaugo 406,5 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovė išlaikė tą patį darbuotojų skaičių (5), tačiau vidutinis metinis darbo užmokestis sumažėjo iki -29,8 %. Tai rodo, kad darbuotojams mokamas atlyginimas sumažėjo. Vidutinis šio laikotarpio atlyginimas buvo 14 067 EUR.

2023 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius nepakito (5) ir per metus šiek tiek sumažėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo tik -2,6 %. Vidutinis darbo užmokestis 2023 m. buvo 13 701 euras.

Analizuojant šiuos duomenis gana aišku, kad 2021 m. Bendrovės vidutinis atlyginimas gerokai padidėjo, o vėlesniais metais mažėjo. Kalbant apie užimtumo rodiklius, bendrovė išlaikė stabilią, tačiau nedidelę darbo jėgą, o jos metinis pokytis nebuvo pastebimas. Šis darbo jėgos dydis, kartu su svyruojančiais metiniais atlyginimais, rodo, kad bendrovė gali turėti stabilią, bet atsargią verslo strategiją.

Svarbu atsižvelgti į ekonominius, pramonės šakos, ir geografinius veiksnius, kurie gali turėti įtakos darbuotojų darbo užmokestį ir bendrą augimą įmonėje. Šios darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų tendencijos galbūt galėtų būti geriau suprantamos atsižvelgiant į šiuos specifinius aspektus. Norint patikimai prognozuoti ateities tendencijas, būtų naudinga gauti papildomos informacijos ir aplinkybių, tokių kaip pramonės šakų, kuriose bendrovė dalyvauja, pobūdis arba jos vieta.