AILIDA, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

AILIDA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "AILIDA" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 6
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +20%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 1372 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +26%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 87%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 5 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1 061 EUR. Tai reiškia, kad darbuotojų metinis augimas yra 0,0 %, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 5,2 %.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 5 darbuotojai. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 988 EUR, t. y. vidutinis metinis darbo užmokestis sumažėjo 6,9 %.

Persikėlus į 2023 m., akivaizdu, kad bendrovės darbuotojų skaičius augo, nes bendras darbuotojų skaičius padidėjo iki 6, t. y. 20,0 % per metus. Be to, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 1368 EUR, t. y. 38,5 proc. daugiau nei prieš metus. Tai rodo kryptingą investavimą į darbo jėgą, prisidedant prie darbuotojų pasitenkinimo, kompetencijos ir produktyvumo didinimo, o tai gali turėti teigiamos įtakos bendriems Bendrovės veiklos rezultatams.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 ir 2022 m. Bendrovės darbuotojų atlyginimų rezultatai buvo neryžtingi, naujesnė tendencija rodo, kad darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo. Tai atspindi galimą strategiją stiprinti darbo jėgą ir taip prisidėti prie bendro Bendrovės augimo ir sėkmės.