Kipa, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Kipa DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Kipa" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 20
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +100%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 946 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +9%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 87%

Darbo užmokesčio tipas Darbo užmokestis €
Vidutinis darbo užmokestis 946 €
Vidutinis moterų darbo užmokestis 1,269 €
Vidutinis vyrų darbo užmokestis 682 €

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės Bendrovė patyrė įvairių darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. organizacijoje dirbo 9 darbuotojai, t. y. darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 30,8 %. Tuo tarpu vidutinis atlyginimas eurais, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 24,3 proc. ir siekė 558 eurus.

Iki 2022 m. pabaigos Bendrovė dar labiau sumažino savo darbo jėgą iki 7 darbuotojų, o tai buvo -22,2 proc. metinis pokytis. Nepaisant sumažėjusios bendros darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai išaugo - 72,5 proc. ir vienam darbuotojui vidutiniškai sudarė 963 eurus.

2023 m. pastebimai pasikeitė darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. Bendrovė beveik perpus padidino savo darbuotojų skaičių - iki 11 darbuotojų, t. y. 57,1 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Kartu su šia plėtra gerokai, tačiau nuosaikiau didėjo vidutinis darbo užmokestis, kuris, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 38,0 proc. iki 1330 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad per šiuos trejus metus Bendrovė susidūrė su dideliais personalo lygio svyravimais - nuo darbuotojų skaičiaus mažėjimo iki reikšmingo augimo. Tuo tarpu jų vidutinis atlyginimas kasmet nuosekliai augo, nepaisant skirtingo darbuotojų skaičiaus.