AGINRO, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

AGINRO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "AGINRO" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 3
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: -33%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 876 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: -0%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 50%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant pateiktus 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojų ir darbo užmokesčio tendencijų duomenis, galima pastebėti kelias apžvalgas ir tendencijas.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 7 darbuotojai, kurie, palyginti su praėjusiais metais, nepatyrė jokio darbuotojų skaičiaus pokyčio, t. y. 0 proc. daugiau nei pernai. Vidutinis bendrovės atlyginimas vienam darbuotojui buvo 617 eurų, t. y. šiek tiek sumažėjo 1 proc., palyginti su praėjusiais metais.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 7 darbuotojai, o antrus metus iš eilės augimas buvo nulinis. Panašiai ir vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo 0,5 %, t. y. nežymiai sumažėjo iki 614 EUR vienam darbuotojui.

Iki 2023 m. pabaigos bendrovė patyrė drastiškų pokyčių personalo ir darbo užmokesčio tendencijose. Darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - iki 5, t. y. 28,6 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Finansinis poveikis darbuotojams taip pat buvo reikšmingas, nes vidutinis atlyginimas sumažėjo 7,5 proc. iki 568 eurų, palyginti su ankstesniais duomenimis.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 ir 2022 m. bendrovės darbo jėgos rodikliai išliko nepakitę, nors per šiuos dvejus metus vidutinis atlyginimas šiek tiek sumažėjo. Tačiau 2023 m. įvyko esminis personalo ir darbo užmokesčio sąlygų patikrinimas, rodantis bendrą darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimą.