LANDŠAFTO DIZAINAS, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

LANDŠAFTO DIZAINAS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "LANDŠAFTO DIZAINAS" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 12
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +83%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 1140 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +3%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 105%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės Bendrovė patyrė darbuotojų ir atlyginimų struktūros pokyčių. 2021 m. pabaigoje įmonė turėjo 4 darbuotojus, kurių vidutinis darbo užmokestis siekė 1 064 eurus, t. y. darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 0 proc. (0,0 proc. per metus). Tačiau vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, gerokai sumažėjo - 7,3 %.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio mėn., Bendrovės darbo jėga gerokai išaugo - 50 proc. iki 6 darbuotojų. Deja, darbuotojų skaičiaus augimas sutapo su darbo užmokesčio mažėjimu - vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 20,9 proc. ir sudarė 841 eurą.

2023 m. pabaigoje bendrovės darbuotojų skaičius išaugo nuo 6 iki 7, t. y. 16,7 proc. daugiau nei prieš metus. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis buvo optimistiškesnis - jis išaugo 11,0 proc. ir pasiekė 934 eurus. Apskritai tai rodė laipsnišką kompensacijų darbuotojams gerėjimą, tačiau darbuotojų skaičiaus augimo tempas vis dar buvo kuklus.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės užimtumo ir darbo užmokesčio rodikliai svyravo. Nors darbuotojų skaičius rodė nevienareikšmiškus rezultatus, vidutinis darbuotojų darbo užmokestis iš pradžių mažėjo, o kasmet palaipsniui gerėjo. Atsižvelgiant į šias tendencijas, būtų naudinga toliau tirti galimus veiksnius, dėl kurių Bendrovė galėjo atsirasti tokių svyravimų.