Židinys, VšĮ - darbuotojai ir atlyginimai

Sasnavos vaikų ir jaunimo gerovės centras Židinys DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

VšĮ Sasnavos vaikų ir jaunimo gerovės centras "Židinys" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 11
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +20%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 1204 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +5%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 76%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje matysime Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas per tris konkrečias datas: 2021 m. gruodžio 31 d., 2022 m. gruodžio 31 d. ir 2023 m. gruodžio 31 d. Pagal pateiktą duomenų rinkinį kiekvienai datai numatomas darbuotojų skaičius, vidutinis atlyginimas eurais ir metinis augimas.

2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 9 darbuotojus, t. y. per metus išaugo 12,5 %. Pranešama, kad vidutinis šių metų atlyginimas buvo 1221 euras, kuris per metus išaugo 17,6%.

Po metų, iki 2022 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 11, t. y. 22,2 proc. per metus. Šis spartus užimtumo augimas viršijo praėjusių metų rodiklius. Nepaisant šio augimo, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1177 eurų, o tai reiškia neigiamą metinį augimą -3,6 %. Tai gali reikšti, kad naujų, mažiau apmokamų darbuotojų įdarbinimo padidėjimas.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 10, o tai reiškia, kad metinis neigiamas augimo tempas buvo -9,1 %. Tai gali būti siejama su galimu darbuotojų skaičiaus mažinimu arba mažesniu dėmesiu samdai dėl besikeičiančių verslo strategijų. Tačiau vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir siekė 1360 eurų, o metinis augimas buvo teigiamas - 15,5 %.

Apibendrinant galima teigti, kad mūsų analizė rodo, jog per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbo jėga palaipsniui mažėjo. Tačiau buvo vykstančių pokyčių, turinčių įtakos darbo užmokesčiui. Pastebimą aukščiausią lygį galima pastebėti 2022 m., kai darbo užmokestis pastebimai sumažėjo, o 2023 m. vėl padidėjo iki gerokai aukštesnio lygio. Metinis darbo užmokesčio augimas buvo teigiamas, išskyrus 2022 m. Darbo užmokesčio svyravimus ir darbo jėgos mažėjimą, kuris rodo nuolatinę Bendrovės personalo ir darbo užmokesčio politikos raidą.