Glaistva, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Glaistva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Glaistva" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 15
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +15%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 678 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +55%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 53%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami pateiktus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų duomenis, galime pastebėti reikšmingus svyravimus per trejus metus iš eilės.

2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 20 darbuotojų, t. y. 17,6 proc. daugiau nei prieš metus. Tačiau vidutinis Bendrovės atlyginimas siekė 362 eurus, todėl, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo -5,3 proc.

2022 m. pabaigoje Bendrovė susidūrė su pastebimu personalo nuosmukiu, užfiksuodama 14 darbuotojų darbo jėgą, kuri, palyginti su ankstesniais metais, sumažėjo 30,0 %. Nepaisant sumažėjusių darbuotojų, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 17,8 proc. arba vidutiniškai 426 eurais.

Artėjant 2023 m. pabaigai, Bendrovės darbuotojų skaičius ir toliau mažėjo, todėl 11 personalo narių, t. y. 21,4 proc. mažiau nei prieš metus. Tuo pat metu Bendrovės vidutinis darbo užmokestis padidėjo 24,8 proc. ir pasiekė 532 eurus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad per trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų struktūra svyravo: 2021 m. darbuotojų skaičius gerokai išaugo, 2022 ir 2023 m. gerokai sumažėjo darbuotojų skaičius, o bendras vidutinis darbo užmokestis padidėjo kartu su darbuotojų skaičiaus mažėjimu. Šios tendencijos rodo, kad reikia atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima suprasti santykį tarp bendrovės darbuotojų skaičiaus ir darbo užmokesčio augimo.