Avestris, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Avestris DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Avestris" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 12
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: -7%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 856 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +16%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 66%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuodami bendrovės trejų metų laikotarpio duomenis, galime pastebėti tam tikras darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų rodiklių tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 15 darbuotojų, t. y. 11,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Vidutinis darbo užmokestis 2021 m. buvo 507 EUR, t. y. 25,3 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, darbuotojų skaičius išliko stabilus - 15, o tai nereiškė jokio metinio (metinio) augimo. Tačiau vidutinis darbo užmokestis padidėjo ir, palyginti su 2021 m., siekė 584 eurus arba 15,3 proc. daugiau.

Naujausiais duomenimis, 2023 m. pabaigoje, bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 14, palyginti su praėjusiais metais. Tai lėmė 6,7% neigiamas metinis augimas. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo iki 643 eurų, t. y. 10,0 proc. daugiau.

Apskritai bendrovės darbuotojų skaičiaus tendencijos svyravo, nes per šį laikotarpį jis sumažėjo 7,7 %, o atlyginimai nuolat, tačiau įspūdingai augo vidutiniškai beveik 14,4 % per metus. Tai rodo, kad, nepaisant darbuotojų skaičiaus mažėjimo tendencijos, galima vis daugiau dėmesio skirti darbuotojų atlyginimams. Reikėtų atlikti tolesnę analizę, kad būtų galima nustatyti, ar šios tendencijos yra nuolatinės arba paprasčiausiai susijusios su padėtimi, ir paaiškinti juos lemiančius veiksnius.