Eviteks, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Eviteks DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Eviteks" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 18
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +29%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 1237 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: -12%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 83%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 25 darbuotojus, kurie per metus išaugo 66,7 %. Vidutinis jų darbuotojų darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1252 eurai, t. y. 3,7 proc. mažesnis nei pernai.

Pereinant prie kitų metų, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai sumažėja - registruojama tik 14 darbuotojų. Tai reiškia, kad per metus sumažėjo 44%. Tačiau vidutinis darbuotojų darbo užmokestis padidėjo iki 1350 eurų, t. y. 7,8 proc. daugiau nei prieš metus.

Iki 2023 m. pabaigos, Bendrovė ir toliau rodo nedidelį metinį darbuotojų skaičiaus augimą, iš viso 15 žmonių dirba organizacijoje. Tai reiškia 7,1% metinis augimas. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 1373 eurų, t. y. per metus padidėjo 1,7 proc.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, o vidutiniai atlyginimai apskritai padidėjo. Nors 2021-2022 m. darbuotojų skaičius sumažės, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didės. Tačiau iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbuotojų skaičius toliau mažėja, tačiau vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėja.

Kalbant apie atlyginimų tendencijas, Bendrovės vidutiniai atlyginimai didėja. Nepaisant darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, jie vis dar siūlo konkurencingus atlyginimus likusiems darbuotojams. Vis dėlto reikės atidžiai stebėti, kad būtų išlaikyta pusiausvyra tarp išlaidų valdymo ir darbuotojų išlaikymo, nes gerokai sumažinus darbuotojų skaičių gali padidėti likusių darbuotojų darbo krūvis.

Išlaikyti konkurencingumą darbo užmokesčio rinkoje yra labai svarbu Bendrovei. Atsižvelgimas į sektoriaus standartus atitinkančius atlyginimus ir teisingos kompensavimo struktūros išlaikymas galiausiai padės pritraukti ir išlaikyti tvirtą darbo jėgą.

Kalbant apie darbuotojų tendencijas, atrodo, kad Bendrovė patiria tam tikrą darbo jėgos nepastovumą, kuris matyti iš reikšmingo darbuotojų sumažėjimo 2022 m. Reikia atidžiai išnagrinėti šių pokyčių priežastis, kad būtų galima užkirsti kelią tolesniam smukimui ir parengti iniciatyvias sulaikymo strategijas.

Apibendrinant galima teigti, kad įmonės darbo užmokesčio, darbuotojų ir bendrų verslo tendencijų stebėjimas palengvins geresnį sprendimų priėmimą ir strateginį planavimą. Kadangi tendencijos rodo, kad didėja atlyginimai ir svyruoja darbuotojų skaičius, bendrovė turės rasti pusiausvyrą tarp išlaidų išlaikymo ir darbuotojų pasitenkinimo užtikrinimo. Toliau vertinant šias tendencijas ir įgyvendinant iniciatyvias sulaikymo strategijas, bus labai svarbu ateityje valdyti bendrovės augimą ir stabilumą.