ALTIMUS, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

ALTIMUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB ALTIMUS Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 4
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +0%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 2337 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +0%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 93%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant Bendrovės darbo jėgos ir atlyginimų tendencijas 2021, 2022 ir 2023 m., galima pastebėti tam tikrų pastebimų tendencijų.

2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 40 darbuotojų, kurie per metus gerokai sumažėjo (-20,0 %). Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis išliko geras ir siekė 2 337 EUR, t. y. 23,9 % daugiau nei praėjusiais metais.

Persikėlus į 2022 m. pabaigą, darbuotojų skaičius tebebuvo 4, o tai reiškia nulinį metinį augimą. Įdomu tai, kad vidutinis darbo užmokestis taip pat išliko nepakitęs - 2 337 EUR, kaip rodo 0,0 proc. metinis augimas.

2023 m. pabaigoje Bendrovė vėl išlaikė tą patį darbuotojų skaičių - 4 darbuotojus, o kitais metais, palyginti su ankstesniais metais, padidėjo 0,0 %. Panašiai ir vidutinis darbo užmokestis išliko toks pat - 2 337 EUR, o metinis augimas buvo nulinis.

Apibendrinant galima teigti, kad nors 2021 m. Bendrovės darbo jėga mažėjo, darbuotojai pastebėjo reikšmingą vidutinio darbo užmokesčio didėjimo tendenciją. Po to, 2022-2023 m., Bendrovė išlaikė stabilų darbo jėgos dydį ir vidutinį darbo užmokestį. Ši darbo jėga ir darbo užmokesčio stabilumas per pastaruosius dvejus metus galėtų atspindėti strategiškesnę nuomos politiką, arba tai galėtų reikšti, kad darbo užmokesčio lygis atitinka darbuotojų lūkesčius ar rinkos reikalavimus, todėl sumažėja darbuotojų apyvarta.