Adisanda, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Adisanda DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Uždaroji akcinė bendrovė "Adisanda" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 9
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +0%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 1551 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +42%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 105%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimos bendrovės darbuotojų ir atlyginimų augimo tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 7 darbuotojai, t. y. 16,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Kartu su šiuo darbo jėgos augimu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per metus padidėjo 4,6 proc. ir sudarė 971 eurą.

Pereinant prie 2022 m. pabaigos, bendrovė išlaikė gana stabilų užimtumo lygį - 2022 m. gruodžio 31 d. dirbo 8 darbuotojai. Nors 14,3 proc. metinis darbuotojų skaičiaus augimas buvo šiek tiek mažesnis, palyginti su praėjusiais metais, pastebimas didesnis vidutinis darbuotojų darbo užmokestis. 2022 m. darbuotojai vidutiniškai uždirbo 1068 EUR, t. y. 10 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Įspūdingiausia transformacija įvyko 2023 m., kai bendrovės darbuotojų skaičius išliko pastovus ir vis dar įdarbino 8 darbuotojus. Nepaisant to, kad darbuotojų skaičius neaugo, dėl didelio 28,7 proc. vidutinio darbo užmokesčio augimo per metus didžiausias vidutinis pelnas pasiekė 1374 eurus.

Taigi, palyginti su 2021 m., Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai išaugo ir stabiliai pasiekė 2023 m. Organizacijos darbo užmokesčio tendencijos taip pat rodė didelį augimą per šį laikotarpį, o didžiausias augimas buvo 2023 m. Didėjantys atlyginimai, išlaikant stabilų darbuotojų skaičių, rodo, kad bendrovė investuoja į darbuotojų išlaikymą ir pasitenkinimą.