Femtika, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Femtika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "Femtika" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 18
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: -41%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 3686 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +28%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 153%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Stebimuoju laikotarpiu Bendrovės darbuotojai ir darbo užmokesčio tendencijos svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 33 darbuotojai, kurie per metus gerokai sumažėjo -15,4 %. Tuo tarpu vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui iki metų pabaigos padidėjo 41,4 proc. ir pasiekė 2842 eurus.

Kitų metų pabaigoje, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovė užfiksavo kuklesnį 12,1 proc. metinį darbo jėgos nuosmukį - iš viso 29 darbuotojai. Kartu su tuo buvo stebimas labiau kontroliuojamas vidutinio darbo užmokesčio augimas, kuris padidėjo 6,2 proc. iki 3020 eurų.

Tačiau iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 41,4 % ir dabar siekia 17. Tai reiškia, kad, palyginti su ankstesnių metų svyravimais, smarkiai sumažėjo. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis toliau augo - per metus jis išaugo 22,3 proc. ir metų pabaigoje pasiekė 3693 eurus.

Apibendrinant galima teigti, kad per pastaruosius trejus metus Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos svyravo, įskaitant pastebimą metinį darbo jėgos sumažėjimą, taip pat didelį ar vidutinį darbo užmokestį. 2023 m. pabaigoje, nors darbo jėga gerokai sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis gerokai išaugo, o tai leidžia susidaryti sudėtingą vaizdą apie bendrovės žmogiškųjų išteklių scenarijų.