Amber Food grupė, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

Amber Food grupė DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Amber Food grupė, UAB Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 9
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: +13%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 1793 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: -17%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 71%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovės darbuotojų skaičius buvo 7, t. y. 12,5 proc. mažesnis nei praėjusiais metais. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2912 eurų. 2022 m. darbuotojų skaičius išaugo iki 8, t. y. per metus išaugo 14,3 proc. Tačiau vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 2,9 proc. ir siekė 2827 eurus. 2023 m. Bendrovė pridėjo dar vieną darbuotoją, o bendras darbuotojų skaičius pasiekė 9, ir šis skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 12,5 proc. Palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis gerokai sumažėjo - 43,3 proc. iki 1604 eurų.

Pirmoji tendencija, kurią galime pastebėti šiuose duomenyse, yra svyruojantis Bendrovės darbuotojų skaičius. Iš pradžių sumažėjo darbuotojų skaičius, o per ateinančius dvejus metus - teigiamas metinis augimas. Tai rodo, kad bendrovė iš pradžių siekė supaprastinti savo darbo jėgos. Tačiau vėlesniais metais buvo parengti plėtros planai. Tai gali reikšti, kad bendrovė stabilizuoja savo darbo jėgą, arba sukuriant daugiau darbo vaidmenų arba įdarbinant daugiau žmonių esamose pareigose.

Antroji pastebima tendencija yra svyruojantis vidutinis darbo užmokestis. 2021 m. vidutinis atlyginimas gerokai padidėjo (17,1 %), tačiau vėlesniais metais darbo užmokestis sumažėjo (atitinkamai 2,9 % ir 43,3 %). Šį sumažėjimą gali lemti įvairūs veiksniai, tokie kaip ekonominė padėtis, veiklos poreikiai, įmonės strateginio plano pokyčiai arba didesnės darbo jėgos įsisavinimas mažinant išlaidas. Tai gali reikalauti pokyčius darbo užmokesčio užtikrinti, kad įmonė efektyviai veikia ir užtikrina gamybos tikslai yra įvykdyti.

Apibendrinant galima teigti, kad ankstyvas darbo jėgos mažėjimas įmonėje, po kurio kasmet auga ir svyruoja vidutinis darbo užmokestis, rodo dinamišką ir potencialiai ekonomiškai efektyvų požiūrį į išteklių valdymą, nes jis prisitaiko prie verslo aplinkos.

Nepamirškite laikytis pateiktų duomenų, kai darote šiuos pastebėjimus ir padaryti išvadas, pagrįstas tik pateiktais skaičiais.