Advokatų profesinė bendrija Šenavičius ir partneriai RESPONSE - darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Advokatų profesinė bendrija Šenavičius ir partneriai RESPONSE Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 2
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: -60%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius padidėjo 0,0 proc. Vidutinis darbo užmokestis vienam darbuotojui 2021 m. buvo 2020 EUR, t. y. per metus sumažėjo 31,8 %.

Peršokę į 2022 m. pabaigą matome, kad bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo iki 5, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius per metus sumažėjo 16,7 proc. Tačiau, kalbant apie atlyginimus, šis laikotarpis gerokai padidėjo: vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis padidėjo iki 2339 eurų, t. y. 15,8 proc., palyginti su 2021 m.

Iki 2023 m. pabaigos toliau mažėja užimtumas, dabar įmonėje dirba 4 darbuotojai, t. y. 20,0 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Įdomu tai, kad šis laikotarpis taip pat atskleidžia žymų darbo užmokesčio augimą: vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis gerokai išaugo - iki 3166 eurų. Šis šuolis reiškia 35,3 proc. metinį augimą.

Atsižvelgiant į Bendrovės darbuotojų tendencijas, tampa aišku, kad 2022 m. pastebimai sumažėjo užimtumo rodikliai, o ankstesniais ir vėlesniais metais taip pat sumažėjo užimtumas. Kalbant apie atlyginimų pokyčius, 2021 m. Bendrovė pastebėjo nedidelį nuosmukį, o 2022 m. pastebimai išaugo, o 2023 m. darbo užmokestis toliau reikšmingai augo.

Ši raida rodo, kad, nepaisant to, kad darbuotojų skaičius svyruoja per šiuos trejus metus, bendrovė nuolat mokėjo didesnius atlyginimus savo darbuotojams. Bendras įdarbinimo tempas mažėjo, o atlyginimai nuolat didėja. Dėl to didėjančios Bendrovės investicijos rodo ketinimą suteikti darbuotojams konkurencingus atlyginimus, potencialiai išlaikyti produktyvumą ir bendrą pasitenkinimą, nepaisant mažesnio darbuotojų skaičiaus.