AILIT, UAB - darbuotojai ir atlyginimai

AILIT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

UAB "AILIT" Bazinė darbo užmokesčio ir darbuotojų informacija:

  • Darbuotojų skaičius: 4
  • Darbuotojų skaičiaus pokytis per metus: -56%
  • Vidutinis darbo užmokestis: 2079 €
  • Vidutinio darbo užmokesčio pokytis per metus: +21%
  • Darbo užmokestis lyginant su sektoriaus vidurkiu: 139%

Darbuotojų skaičius metų gale

Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)

Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)

Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)

Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis pasižymėjo reikšmingomis tendencijomis. 2021 m. gruodžio 31 d. įmonėje dirbo 7 darbuotojai, t. y. per metus jos darbuotojų skaičius gerokai išaugo - 133,3 %. Vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1 426 EUR, o palyginti su praėjusiais metais, jis gerokai išaugo - 30,2 %.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius išaugo 28,6 proc. iki 9 asmenų. Palyginti su 2021 m., šis metinis augimas buvo pastebimai mažesnis. Nepaisant darbuotojų augimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 2,5 proc. ir sudarė vidutiniškai 1 391 eurą.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos ir darbuotojų skaičius, ir vidutinis darbo užmokestis smarkiai pasikeitė. Darbuotojų skaičius sumažėjo iš esmės 44,4% tik 5 darbuotojų. Tuo pat metu vidutinis atlyginimas, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 1,6 proc. iki 1 368 eurų.

Apskritai 2021 m. Bendrovė patyrė didelį darbuotojų augimą, o vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo. Kitais metais, nors darbuotojų skaičius ir toliau augo, darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo. Tačiau darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo iki 2023 m., o darbo užmokesčio augimo tempai taip pat tapo neigiami. Šios tendencijos rodo, kaip svarbu stebėti ir analizuoti darbuotojų skaičiaus ir vidutinio darbo užmokesčio pokyčius per tam tikrą laiką, kad būtų galima priimti pagrįstus sprendimus valdant verslą.