VILLON, UAB (110004884) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

VILLON DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. pabaigoje Bendrovėje dirbo 179 darbuotojai, t. y. 10,5 proc. daugiau nei prieš metus. Nors vidutinis darbo užmokestis per šį laikotarpį buvo 1721 euras, jis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 82 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo mažiau - 6,1 proc. ir siekė 190 darbuotojų. Jų vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo iki 1872 eurų, o tai reiškia, kad augimas buvo šiek tiek lėtesnis - 8,8 %, palyginti su praėjusiais metais.

2023 m. Bendrovė toliau plėtėsi - jos darbuotojų skaičius padidėjo 11,1 proc. ir pasiekė 211 darbuotojų. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbo užmokestis išaugo iki 2022 eurų, o per metus padidėjo 8 %, t. y., palyginti su ankstesniais metais, augimas buvo nuosaikesnis.

Iš šių momentų galima pastebėti, kad per šį laikotarpį Bendrovė parodė didelį metinį užimtumo augimą, taip pat gerokai padidino savo darbuotojų atlyginimus. Nepaisant nedidelio augimo tempo nepastovumo, šie rezultatai rodo aiškią teigiamą trajektoriją.

Tendencijos rodo, kad Bendrovė ne tik plečia savo darbo jėgą, bet ir sugeba išlaikyti gerus atlyginimus savo darbuotojams. Toks tvarus augimo ir pajamų augimo modelis gali reikšti sėkmingą Bendrovės verslo strategiją ir gerą finansinę padėtį, leidžiančią plėsti ir gerinti darbuotojų atlyginimus. Akivaizdu, kad norint susidaryti išsamų ir išsamesnį vaizdą, reikėtų papildomų veiklos rodiklių, pramonės rodiklių ir papildomų veiksnių, tačiau nuolatinis užimtumo ir darbo užmokesčio statistikos didėjimas paprastai laikomas geru ženklu.