Grigeo, AB (110012450) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Grigeo DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 270 darbuotojų, t. y. per metus sumažėjo 8,8 proc. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2465 eurai, o tai reiškia, kad per metus jis gerokai padidėjo - 19,2 %.

Kitais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo 3,7 proc. ir iš viso sudarė 280 žmonių. Metinis vidutinis darbo užmokesčio augimas šiek tiek sulėtėjo - iki 14,8 % ir pasiekė 2830 EUR.

2023-2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius išliko palyginti stabilus - 1,8 proc. iki 275 darbuotojų. Nepaisant šio nedidelio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis toliau augo stabiliai - 9,9 %, todėl vidutinis darbo užmokestis siekė 3112 EUR.

Nagrinėdami šias tendencijas per trejus metus matome, kad Bendrovė patyrė ir darbuotojų skaičiaus svyravimų, ir didelį darbo užmokesčio augimą. Kalbant apie darbuotojų skaičių, 2021 m. bendrovės rodikliai labai sumažėjo, po to 2022 m. šiek tiek padidėjo, o 2023 m. šiek tiek sumažėjo. Tai rodo, kad bendrovė stengiasi sumažinti savo darbo jėgą ir išlaikyti stabilų personalo lygį, kartu patiriant svyruojančią paklausą. Kalbant apie atlyginimus, vidutinis darbo užmokestis kasmet gerokai didėjo, o tai rodo, kad bendrovė yra įsipareigojusi atlyginti savo darbuotojams už jų įnašus.

Vėlesniais metais Bendrovė gali ir toliau stebėti darbuotojų skaičiaus svyravimus, priklausomai nuo kintančių verslo poreikių, o dėl bendro ekonominio konteksto ir bendrovės strategijos vidutiniai atlyginimai, tikėtina, augs, nors ir nuosaikiau. Šioms tendencijoms taip pat gali turėti įtakos konkurencinė aplinka, įdarbinimo strategijos ir bendros pramonės sąlygos.