Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai (110067977) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 12 darbuotojų, t. y. per metus padidėjo 0,0 %. Vidutinis darbo užmokestis buvo 1 319 eurų, t. y. 3,6 proc. mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. darbuotojų skaičius sumažėjo iki 11, o tai rodo 8,3 proc. metinį nuosmukį. Tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 35,4 % ir sudarė 1 786 EUR.

Iki 2023 m. gruodžio 31 d. Bendrovė išlaikė stabilų 11 darbuotojų skaičių, tačiau darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nepasikeitė. Vidutinis darbo užmokestis taip pat toliau didėjo ir siekė 2 136 EUR, t. y. 19,6 % daugiau nei praėjusiais metais.

Kalbant apie darbuotojus, per šį laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 8,3 %, o tai gali turėti įtakos bendrovės produktyvumo, efektyvumo, reorganizavimo ar išorės veiksnių, pavyzdžiui, ekonominio klimato ar tam tikrų paslaugų ar veiklos sumažėjimo, pokyčiams.

Priešingai, vidutinis Bendrovės darbo užmokestis per šiuos dvejus metus gerokai padidėjo - 2022 m. jis per metus gerokai padidėjo - 35,4 %. Tai rodo, kad Bendrovė gali didinti atlyginimus, kad galėtų prisitaikyti prie didėjančių gyvenimo sąnaudų, didinti darbuotojų išlaikymą arba prisitaikyti prie konkurencingos rinkos. 2023 m., palyginti su praėjusiais metais, darbo užmokestis padidėjo 19,6 %, o tai liudija, kad bendrovė yra įsipareigojusi patenkinti darbuotojų lūkesčius dėl atlyginimų.

Apibendrinant šias tendencijas matyti, kad nors 2021-2023 m. Bendrovės darbuotojai šiek tiek sumažėjo, per tą patį laikotarpį gerokai padidėjo ir atlyginimai. Todėl per šį laikotarpį bendrovės bendros išlaidos užimtumui greičiausiai augo, daugiausia dėl vidutinio darbo užmokesčio augimo. Nepaisant konkrečių priežasčių, dėl kurių šios tendencijos išlieka neišryškėjusios, jos suteikia naudingos informacijos apie bendrovės darbo valdymo strategijas ir galimas investicijas į jos darbuotojus per trejų metų laikotarpį.