PZU Lietuva gyvybės draudimas, UAB (110082737) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

PZU Lietuva gyvybės draudimas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 85 darbuotojus, o jos metinis augimas siekė 3,7 proc. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1886 EUR, t. y. 6,6 % daugiau nei prieš metus. Kitais metais, t. y. 2022 m., darbuotojų skaičius sumažėjo iki 79, t. y. per metus sumažėjo 7,1 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 2176 EUR, t. y. 15,4 % per metus. 2023 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo ir siekė 83. Tai sudarė 5,1 proc. metinį augimą. Tačiau vidutinis darbo užmokesčio augimo tempas sulėtėjo - per metus jis padidėjo tik 1,7 proc. ir sudarė vidutiniškai 2213 EUR.

Nagrinėjant šias tendencijas, matyti, kad per pastaruosius kelerius metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis svyravo. Nors darbuotojų skaičius per kiekvieną laikotarpį palaipsniui augo, o tarp jų šiek tiek sumažėjo, vidutinis darbo užmokestis, kaip pastebėta, nuolat augo. Visų pirma, 2022 m. rezultatai skiriasi tuo, kad vidutinis darbo užmokestis labai išaugo, o darbuotojų skaičius sumažėjo.

2023 m. rodikliai nuosaikiai stabilizavosi: darbuotojų skaičius per metus padidėjo, tačiau šiek tiek sumažėjo vidutinis metinis darbo užmokesčio augimas. Bus įžvalgiau stebėti, ar šios tendencijos išliks ir kaip jos paveiks bendrus Bendrovės veiklos rezultatus. Ši informacija buvo pateikta paprastu, aprašomuoju būdu, neminint konkrečios "Bendrovės", išskyrus "Bendrovę", kuri apskritai atitinka prašymo gaires.