Palangos kredito unija darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 6 darbuotojus, t. y. per metus darbuotojų skaičius sumažėjo 25,0 %, palyginti su praėjusiais metais. Tais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 812 eurų, t. y. 47,7 proc. didesnis nei pernai.

Kitais, 2022 m., Bendrovė išlaikė stabilią 6 darbuotojų darbo jėgą. Tai rodo, kad darbuotojų skaičius per metus padidėjo 0,0 %. Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis gerokai šoktelėjo ir pasiekė 3 830 eurų, t. y. 111,3 proc. daugiau nei pernai.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė iš viso išaugo iki 8 darbuotojų, o tai reiškia, kad jos darbuotojų skaičius per metus išaugo 33,3 %. Nepaisant šios plėtros, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo ir siekė 2 837 EUR, t. y. -25,9 % per metus sumažėjo vidutinis darbo užmokestis.

Apskritai per nurodytą laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius ir darbo užmokestis svyravo. Po to sumažėjo darbuotojų skaičius, o 2022 m. darbuotojų atlyginimai gerokai padidėjo, o 2023 m. sumažėjo. Tai rodo, kad gali būti dedamos pastangos optimizuoti atlyginimų sąnaudas augimo ar plėtros laikotarpiais. Tačiau tikslias šių pokyčių priežastis galima suprasti tik atsižvelgiant į tolesnį kontekstą ir analizę.