Utenos kredito unija (110088423) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, per metus išaugo 14,3 proc. Šiais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2073 EUR, t. y. 15,9 % mažesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo ir pasiekė 9 darbuotojus - per metus jis padidėjo 12,5 %. Kartu su darbuotojų plėtra, Bendrovės vidutinis darbo užmokestis taip pat pagerėjo - jis padidėjo iki 2535 eurų, o per metus padidėjo 22,3 %.

Iki 2023 m. pabaigos Bendrovė turėjo 8 darbuotojus, o tai reiškia, kad jos metinis augimas sumažėjo 11,1 proc. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis vėl padidėjo ir siekė 2402 eurus. Tačiau metinis augimas šiuo aspektu buvo šiek tiek neigiamas ir siekė -5,2 %.

Kaip matyti iš pateiktų duomenų, Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai per šį laikotarpį svyravo. 2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimai per metus labai išaugo, tačiau 2023 m. ši pažanga sustojo, o tai rodo, kad sumažėjo darbuotojų skaičius ir nežymiai padidėjo atlyginimai.

Atsižvelgiant į šias tendencijas, darbuotojų skaičiaus lankstumas ir vidutinio darbo užmokesčio pokytis gali reikšti galimus strategijos pokyčius ar verslo ciklus, kuriuos Bendrovė patyrė per šiuos trejus metus. Šiuos pokyčius reikėtų toliau tirti, kad būtų galima suprasti padėtį ar priežastis, lėmusias tokius svyravimus.

Be to, nors vidutinis darbuotojų darbo užmokestis per visus pateiktus duomenis pagerėjo, iki 2023 m. pabaigos pagerėjimo tempas sulėtėjo. Labai svarbu stebėti ir analizuoti kitus veiksnius, dėl kurių galėjo sumažėti metinis pajamų augimo procentas, kad būtų užtikrintas nuoseklesnis ir tvarus darbuotojų atlyginimų augimas.

Apibendrinant galima teigti, kad 2022 m. Bendrovė patyrė žymų metinį augimą tiek pagal darbuotojų skaičių, tiek pagal vidutinius atlyginimus, tačiau 2023 m. abu rodikliai šiek tiek sumažėjo. Labai svarbu, kad Bendrovė imtųsi tolesnių veiksmų ir įvertintų pagrindines priežastis, kad ateityje palengvintų patikimesnes ir tvaresnes tendencijas.