VETA, UAB (110301113) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

VETA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos:.

2021 m. pabaigoje Bendrovė iš viso turėjo 26 darbuotojus, t. y. 3,7 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1883 EUR. Kitais metais, 2022 m. pabaigoje, darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo iki 24, t. y. 7,7 %, palyginti su praėjusiais metais. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis buvo 1950 eurų, t. y. 3,6 proc. didesnis nei prieš metus.

Pereinant prie 2023 m. pabaigos, darbuotojų skaičius dar labiau sumažės - iki 20, t. y. 16,7 proc. mažiau nei prieš metus. Tačiau, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo ir dabar siekia 2287 eurus, t. y. 17,3 proc. daugiau nei prieš metus. Tai rodo, kad vidutiniai atlyginimai per metus gerokai padidėjo, o darbuotojų skaičius ir toliau mažėja.

Nepaisant to, kad kasmet mažėja darbuotojų, bendrovės vidutinis darbo užmokestis didėja. Tai, kad 2023 m. vidutinis darbo užmokestis yra beveik 17 % didesnis už 2021 m. vidutinį darbo užmokestį, rodo, kad per nurodytą laikotarpį gerokai padidėjo darbuotojų kompensavimas.

Tačiau taip pat svarbu atsižvelgti į tai, kad darbuotojų skaičius kasmet mažėja: nuo 26 2021 m. pabaigoje iki 20 20 2023 m. pabaigoje. Tai reiškia, kad per bendrą trejų metų laikotarpį jis sumažėjo 24 %. Remiantis šiuo modeliu, bendrovė galėtų sumažinti savo darbo jėgą ir kartu išlaikyti didesnį vidutinį darbo užmokestį. Neaišku, ar tai lėmė automatizavimas, efektyvumo didinimas, ar verslo strategijos pokyčiai. Todėl bendrovei gali būti labai svarbu užtikrinti, kad jos darbo jėgos sumažėjimas nepakenktų bendram jos veiklos našumui ir efektyvumui.

Apskritai, pagrindinės pastebėtos bendrovės tendencijos apima stabilų darbuotojų skaičiaus mažėjimą ir didelį vidutinio darbo užmokesčio vienam darbuotojui padidėjimą. Ar tai lemia didesnį produktyvumą, didesnį efektyvumą, ar reikšmingus strateginius pokyčius, dar neaišku. Tačiau šiuo metu atrodo, kad bendrovės veiklos struktūra yra brangesnė ir paprastesnė.