MEDITA, UAB (110323729) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

MEDITA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovė iš viso turėjo 15 darbuotojų, o metinis augimo tempas siekė 25 %. Tais metais vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 2 410 eurų, t. y. 6,2 proc. didesnis nei ankstesniais metais.

2022 m. Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo ir dabar siekia 14. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, metinis augimo tempas ir toliau buvo neigiamas - 6,7 %. Vidutinis darbo užmokestis šiek tiek padidėjo - iki 2 448 eurų, o per metus padidėjo 1,6 proc.

Iki 2023 m. Bendrovė turėjo 11 likusių darbuotojų, o jos darbuotojų skaičius gerokai sumažėjo - per metus jis sumažėjo 21,4 %. Tačiau ir vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo - iki 3 049 eurų, o tai yra didelis 24,5 proc. metinis augimas.

Iš pirmiau pateiktų duomenų matyti, kad nors darbuotojų skaičius nuolat kinta, Bendrovė siekia padidinti vidutinį darbo užmokestį. Ši tendencija akivaizdi, nes bendrovė ir toliau siūlo didesnius atlyginimus savo darbuotojams, nors susiduria su veiklos sunkumais, dėl kurių sumažėjo darbuotojų skaičius. Apskritai Bendrovės dėmesys darbuotojų kompensavimui ir darbuotojų dydžiui rodo, kad ji siekia išlaikyti motyvuotos darbo jėgos pusiausvyrą, kartu kontroliuodama savo išlaidas.