Architektūros linija, UAB (110332920) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos ir Suomijos Architektūros linija DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. Bendrovėje dirbo 10 darbuotojų, t. y. 42,9 proc. daugiau nei prieš metus. Kartu su šiuo padidėjusia darbo jėga, vidutinis darbo užmokestis taip pat gerokai padidėjo - 44,8 % ir pasiekė 1687 EUR. 2022 m. darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - iki 9, o tai rodo, kad per metus sumažėjo 10 %. Tačiau šis darbuotojų sumažėjimas neturėjo didelės įtakos didėjimo tendencijai, nes vidutinis darbo užmokestis išliko nepakitęs ir sumažėjo tik minimaliai - 0,3 %.

2023 m. Bendrovė ir toliau išlaikė 9 narių darbo jėgos dydį, tačiau jos metinis augimas ir mažėjimas nebuvo dideli (0,0 %). Įdomu tai, kad tendencija didinti atlyginimus šiek tiek pasikeitė - vienam darbuotojui tenka vidutiniškai 0,4 proc. iki 1676 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad 2021 m. Bendrovė patyrė didžiausią metinį darbuotojų augimą, kurį lydėjo gerokai išaugęs vidutinis darbo užmokestis. Kitais metais, nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis darbo užmokestis išliko stabilus ir šiek tiek sumažėjo. Nors 2023 m. bendrovė išlaikė tą patį darbo jėgos dydį, jos vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo. Apskritai šios tendencijos rodo, kad Bendrovė daugiausia dėmesio skiria savo darbuotojų gerovei ir atlyginimui.