DOJUS agro, UAB darbuotojai ir atlyginimai

DOJUS agro DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 59 darbuotojų, t. y. 7,3 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Šiuo laikotarpiu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 3 127 EUR, t. y. 13,2 % didesnis nei pernai.

Kitais, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - dabar dirba 53 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus jis sumažėjo 10,2 %. Nepaisant šio sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis toliau didėjo ir pasiekė 3 657 EUR, o per metus išaugo 17,0 %.

Tada, 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius stabilizavosi - 54 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus jis padidėjo 1,9 %. Nors bendrovės darbuotojų skaičius per šį laikotarpį toliau augo, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 3 528 eurų, o tai rodo neigiamą 3,5 proc. metinį augimą.

Apibendrinant galima teigti, kad per šį trejų metų laikotarpį Bendrovės darbuotojų skaičius nuolat, nors ir nepastoviai, augo. Kiekvienais metais nuosekliai didėjo vidutiniai atlyginimai, o tai rodo teigiamą tendenciją, kuri gali rodyti didėjantį bendrovės darbo užmokesčio biudžetą. Nedidelis vidutinio darbo užmokesčio sumažėjimas per paskutinį stebimą laikotarpį gali būti susijęs su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, atleidimu iš darbo arba darbo pervertinimu, tačiau norint geriau suprasti šį pokytį, reikėtų tolesnio tyrimo.