Litbana, UAB (110395066) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Litbana DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Pastaraisiais metais Bendrovė patyrė didelių pokyčių darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų požiūriu. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 75 darbuotojų, kurie, palyginti su praėjusiais metais, per metus išaugo 1,4 proc. Šis augimo tempas sulėtėjo iki 2022 m. pabaigos, nes darbuotojų skaičius sumažėjo iki 73, t. y. per metus sumažėjo 2,7 %. Iki 2023 m. pabaigos Bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo iki 69, o per metus sumažėjo 5,5 %. Toks nuolatinis darbuotojų mažėjimas pranašauja galimą bendrovės restruktūrizavimą arba mažinimo pastangas.

Darbuotojų atlyginimų raida taip pat parodė reikšmingas tendencijas. 2021 m. Bendrovės vidutinis darbo užmokestis siekė 1384 EUR, t. y. per metus padidėjo 6,1 %. 2022 m. vidutinis darbo užmokestis dar labiau išaugo - iki 1568 EUR, o per metus jis gerokai išaugo - 13,3 %. Ši augimo tendencija išliko ir 2023 m. - vidutinis darbo užmokestis siekė 1692 EUR, t. y. 7,9 % daugiau nei prieš metus. Tai rodo, kad Bendrovė gali stengtis perskirstyti savo išteklius, kad išlaikytų konkurencingą darbo užmokesčio skalę darbo rinkoje.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbo jėgos ir vidutinio darbo užmokesčio rodikliai svyravo. Nors bendras darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau pastebimas žymus atlyginimų didėjimo tendencija. Tai rodo, kad Bendrovė stengiasi išlaikyti konkurencingą poziciją savo pramonės šakoje, siūlydama didelius atlyginimus. Tačiau bus labai svarbu stebėti ir analizuoti būsimus pokyčius, kad būtų galima padaryti galutines išvadas dėl Bendrovės politikos ir strateginių tikslų.