TINDRA, UAB (110396887) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

TINDRA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus mūsų analizuojamoje bendrovėje buvo pastebimos reikšmingos darbuotojų skaičiaus ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. pasibaigusiais finansiniais metais Bendrovė turėjo 61 darbuotoją, kurių metinis augimas buvo -1,6 %. Per šį laikotarpį vidutinis darbuotojų darbo užmokestis siekė 1 101 eurą, o jo augimas, palyginti su ankstesniais metais, buvo įspūdingas - 31,3 proc.

Per metus Bendrovės darbo jėga sumažėjo, nes 2022 finansiniais metais ji turėjo 58 darbuotojus. Metinis darbuotojų skaičiaus augimo tempas sumažėjo iki -4,9 %. Stebina tai, kad, nepaisant darbuotojų skaičiaus mažėjimo, vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, sumažėjo 12,7 proc. Ši suma sudarė 961 eurą.

Pereinant prie 2023 finansinių metų pabaigos, bendras darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo iki 51, o tai rodo, kad darbuotojų skaičius per metus gerokai sumažėjo -12,1 %. Šį kartą Bendrovei pavyko pakeisti požiūrį į atlyginimą, nes vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais finansiniais metais, padidėjo 12,4 %. Naujas vidutinis darbo užmokestis sudarė 1 080 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad per trejus metus Bendrovės darbuotojų skaičius ir atlyginimų tendencijos svyravo. Nors darbuotojų skaičius ir toliau mažėjo, vidutinis darbo užmokestis ilgainiui išaugo iki ankstesnio lygio. Svyravimai imituoja realaus pasaulio iššūkius, su kuriais susiduria įmonės dinamiškomis ekonominėmis sąlygomis.