BERLIN CHEMIE MENARINI BALTIC, UAB (110407458) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

BERLIN CHEMIE MENARINI BALTIC DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
"Bendrovėje" matome, kad nuo 2021 m. gruodžio 31 d. bendras darbuotojų skaičius buvo 68, o tai rodo, kad per metus sumažėjo užimtumas -1,4 %. Per šį laikotarpį vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 5008 EUR, o tai gerokai išaugo - 27,4 %, palyginti su praėjusiais metais.

Tačiau iki 2022 m. gruodžio 31 d. bendrovės darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo, nors ir palyginti nedidelis - 66 darbuotojai, t. y. per metus sumažėjo 2,9 %. Nepaisant to, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis toliau didėjo. Deja, bendras augimo tempas sumažėjo: vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis sumažėjo iki 4201 EUR, t. y. 16,1 %.

Atrodo, kad iki 2023 m. gruodžio 31 d. "Bendrovė" vėl tapo stabilesnė ir pasiekė 65 darbuotojus, o tai ne tik užbaigė metinį užimtumo mažėjimo tendenciją, bet ir dar labiau sumažino jo tempą - iki -1,5 %. Tuo pat metu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis toliau atsigavo po nedidelės praėjusių metų nesėkmės ir pasiekė 4787 EUR, o tai rodo, kad per metus jis išaugo 13,9 %.

Apibendrinant galima teigti, kad per nurodytą laikotarpį bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos šiek tiek svyravo: sumažėjo užimtumo rodikliai, o po nedidelių pertraukų vėl pradėjo didėti. Tai skatina ir atspindi pastangas išlaikyti darbo jėgos pusiausvyrą ir teisingą kompensaciją savo darbuotojams, kartu apimant fiskalinius pakilimus ir nuosmukius.