MOLLER AUTO, UAB darbuotojai ir atlyginimai

MOLLER AUTO DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos pastebimai svyravo. Duomenų apžvalga atskleidžia įmonės darbuotojų skaičių ir vidutinį darbo užmokestį konkrečiais laikotarpiais.

2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) Bendrovė turėjo 120 darbuotojų, t. y. 4,8 proc. mažiau nei praėjusiais metais (metinis augimas). Kalbant apie vidutinį darbo užmokestį, darbuotojai gavo apie 2 985 eurus per metus, t. y. 18,6 proc. daugiau nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė pasiliko 118 darbuotojų, o tai rodo nedidelį 1,7 proc. darbuotojų sumažėjimą per metus. Per metus vidutinis darbo užmokestis padidėjo 2,4 proc. iki 3 057 eurų vienam darbuotojui per metus.

2023 m. gruodžio pabaigoje darbuotojų skaičius išaugo iki 121 (2,5 proc. padidėjimas), o tai rodo nedidelį augimą. Be darbuotojų pokyčių, pastebėtas didelis 16,5 % vidutinio metinio darbo užmokesčio padidėjimas - iki 3 561 EUR vienam darbuotojui.

Apskritai, nors bendrovės darbuotojų skaičius svyravo, jos vidutinis metinis darbo užmokestis per šį trejų metų laikotarpį nuosekliai augo. Nors darbuotojų lygio pokyčiai atrodo nenuoseklūs ir priklausomi nuo konteksto, iš bendrovės įsipareigojimų atlyginti savo darbuotojams už jų vertingą indėlį matyti, kad jie yra nuo jų priklausomi. Tai puikus įrodymas, kad Bendrovė stengiasi pritraukti ir išlaikyti geriausius talentus, nepaisant pokyčių užimtumo aplinkoje.