Baltic Clipper, UAB (110437597) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

Baltic Clipper DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis rodė reikšmingas tendencijas. Iki 2021 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovė iš viso turėjo 58 darbuotojus, t. y. 13,7 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Tuo metu vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 1 795 EUR, t. y. 41,0 % didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. pabaigos dirbo 61 darbuotojas, t. y. 5,2 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Šis darbuotojų augimo tempas sulėtėjo, tačiau vis dar rodė didėjimo tendenciją. Tuo pat metu bendrovės vidutinis darbo užmokestis gerokai padidėjo, nes darbuotojai vidutiniškai uždirbo 2 631 eurą, t. y. 46,6 proc. daugiau nei pernai.

2023 m. pabaigoje pastebėtas nedidelis darbuotojų skaičiaus sumažėjimas - 59 darbuotojai, t. y. -3,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant šio bendros darbo jėgos sumažėjimo, vidutinis darbo užmokestis ir toliau didėjo, o tai rodo bendrovės darbuotojų vertę. 2023 m. vidutinis darbo užmokestis siekė 2 815 EUR, t. y. buvo stabilus, bet šiek tiek sulėtėjęs 7,0 % augimas, palyginti su praėjusiais metais.

Iš šių duomenų matyti, kad bendrovėje pastebima pastebima pastebima darbuotojų augimo ir didelio atlyginimų padidėjimo tendencija. Nors 2023 m. šiek tiek sumažėjo darbuotojų skaičius, bendras užimtumas ir finansiniai rezultatai nuolat didėjo. Nors darbuotojų augimo tempas sumažėjo, metinis vidutinis darbo užmokesčio didėjimas išliko didelis, o tai rodo, kad bendrovė yra tvirtai įsipareigojusi ir augimui, ir darbo jėgai.