AMIC Lietuva, UAB darbuotojai ir atlyginimai

AMIC Lietuva DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus iš eilės, nuo 2021 m. gruodžio 31 d. iki 2023 m. gruodžio 31 d., bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos išliko pastovios pagal darbuotojų skaičių, tačiau rodė vidutinio darbo užmokesčio svyravimus.

2021 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų skaičius buvo stabilus - 5. 2022 ir 2023 m. išliko toks pat darbuotojų skaičius - per metus jie augo 0,0 % per kiekvieną iš eilės einantį laikotarpį. Toks darbuotojų skaičiaus stabilumas gali reikšti, kad Bendrovė siekė išlaikyti veiklos efektyvumą arba laikėsi konkrečios komandos sudėties.

Palyginimui, vidutinis darbo užmokestis buvo dinamiškesnis. Nors 2021 m. gruodžio mėn. vidutinis darbo užmokestis buvo 5 476 EUR, 2022 m. jis gerokai padidėjo - 33,7 %. Dėl to vidutinis darbo užmokestis siekė 6 678 EUR, o tai greičiausiai atspindi Bendrovės įsipareigojimą užtikrinti savo darbuotojo finansinę gerovę ir nuolatines kompensavimo strategijas. Tačiau 2023 m., palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 8,7 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 6094 eurų, o tai gali reikšti galimas išorės rinkos jėgas arba Bendrovės sprendimus dėl biudžeto.

Apibendrinant galima teigti, kad, kalbant apie darbuotojų skaičių, darbuotojo nuoseklumas per visą stebimą laikotarpį reiškia, kad Bendrovė išlaikė savo darbuotojų skaičiaus kontrolę. Priešingai, 2022 m. pajamų tendencijos rodo, kad jos gerokai padidėjo (33,7 %), o 2023 m. - 8,7 %, o tai rodo, kad Bendrovės kompensavimo strategijos yra nepastovios. Norint suprasti konkrečias šio personalo priežastis ir atlyginimų tendencijas, reikėtų tolesnės analizės.