VESTEKSPRESS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VESTEKSPRESS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimai keitėsi Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų aplinka. Apžvelgus 2021 m. gruodžio 31 d., Bendrovė turėjo 113 darbuotojų, kurie per metus išaugo 0,0 %. Per šį laikotarpį užfiksuotas 2311 eurų vidutinis darbo užmokestis, o vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 55,8 %.

Po metų, 2022 m. gruodžio 31 d., Bendrovės darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,5 % ir iš viso siekė 126 darbuotojus. Nors darbuotojų skaičius augo, vidutinis darbo užmokestis šiek tiek sumažėjo - iki 2196 eurų, todėl metinis neigiamas augimo tempas siekė 5,0 %.

Naujausi 2023 m. gruodžio 31 d. statistiniai duomenys rodo, kad darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 7,9 %, nes Bendrovės darbuotojų skaičius išaugo iki 136 darbuotojų. Per šį laikotarpį buvo stebima teigiama ir stabili vidutinio darbo užmokesčio tendencija, kuri, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,9 % ir pasiekė 2281 eurą.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės darbuotojų skaičius apskritai augo, nors vidutinis darbo užmokestis per metus kito nežymiai ir šiek tiek nenuosekliai. Šie duomenys suteikia informacijos apie Bendrovės darbo jėgą ir finansinę dinamiką bei išryškina sritis, kuriose strateginiu planavimu būtų galima užtikrinti darnesnį darbuotojų ir atlyginimų augimą.