IDEBALT, UAB darbuotojai ir atlyginimai

IDEBALT DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Analizuojant Bendrovės trejų iš eilės metų duomenis galima pastebėti personalo ir darbo užmokesčio tendencijas. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 7 darbuotojus, t. y. 40,0 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Kartu su tuo gerokai išaugo ir 75,6 proc. vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis, kuris sudarė 699 eurus.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius padidėjo nuosaikiau - 14,3 %, o tai reiškia, kad darbuotojų skaičius pasiekė 8. Tuo pat metu užfiksuotas sulėtėjęs, bet pastebimas 37,7 % augimas, o kiekvienas darbuotojas vidutiniškai uždirbo 962 EUR.

Tačiau po metų, 2023 m. gruodžio mėn., Bendrovės darbuotojų tendencija pasikeitė: darbuotojų skaičius sumažėjo 12,5-7. Nepaisant to, kompensuotas atlyginimas rodo, kad vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 5,1 proc. ir dabar siekia 912 eurų.

Per šiuos trejus metus darbuotojų skaičius svyravo, o vidutinis darbo užmokestis apskritai teigiamai augo, nors kai kurie rodikliai buvo stabilūs ir svyruojantys. Apskritai 2020 m. pabaigoje - 2021 m. pabaigoje Bendrovės darbuotojų ir atlyginimų rodikliai labai išaugo, tačiau 2023 m. ji susidūrė su mažėjančiu darbuotojų pokyčiu, o jos darbuotojų vidutinis darbo užmokestis išliko gana didelis.