VITULA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

VITULA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos labai kito. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė iš viso turėjo 45 darbuotojus, t. y. 12,5 proc. daugiau nei praėjusiais metais. Jos darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 655 EUR, o per metus šiek tiek padidėjo -1,9 %.

Tačiau 2022 m. pabaigoje (gruodžio 31 d.) darbuotojų skaičius šiek tiek sumažėjo - 38 darbuotojai, t. y. 15,6 proc. neigiamas metinis augimas. Nepaisant šio darbuotojų skaičiaus sumažėjimo, buvo pastebėta atvirkštinė vidutinio darbo užmokesčio tendencija. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 23,5 proc. ir siekė 808 eurus.

Pereinant prie 2023 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - užfiksuota 36 darbuotojų. Per metus šis rodiklis sumažėjo 5,3 %. Tačiau toliau didėjo ir toliau, nes vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 896 eurų, o per metus padidėjo dar 10,8 %.

Apibendrinant galima teigti, kad Bendrovės tendencijos svyravo: 2021 m. didėjo jos darbuotojų skaičius ir vidutinis darbo užmokestis, o vėlesniais metais mažėjo darbuotojų skaičius, nors vėlesniais metais vidutinis darbo užmokestis nuolat didėjo. Šis modelis rodo, kad įmonė stengiasi išlaikyti ir pagerinti darbuotojų kompensavimą, nepaisant darbuotojų skaičiaus svyravimų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors per pastaruosius dvejus metus darbuotojų augimo tempas svyravo neigiamai, nuolatinis vidutinio darbo užmokesčio augimas gali reikšti, kad bendrovės darbuotojų pasitenkinimui ir atlyginimui teikiama pirmenybė.