ILSANTA, UAB darbuotojai ir atlyginimai

ILSANTA DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendros bendrovės užimtumo ir atlyginimų tendencijos svyravo ir reikšmingai keitėsi. 2021 m. pabaigoje (gruodžio 31 d. duomenimis) Bendrovė turėjo 19 darbuotojų, o tai reiškia, kad jos darbuotojų skaičius per metus išaugo 5,6 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 3 046 EUR, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis sumažėjo -37,9 %.

Iki 2022 m. pabaigos (gruodžio 31 d.) Bendrovės darbuotojų skaičius gerokai išaugo - iš viso 24 darbuotojai. Tai reiškia, kad, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 26,3 proc. Vidutinis darbo užmokestis taip pat padidėjo 17,1 proc., palyginti su praėjusiais metais, iki 3 566 eurų vienam darbuotojui.

2023 m. bendrovės tendencija buvo šiek tiek kitokia. Nors darbuotojų skaičius sumažėjo -4,2 proc. iki 23, tai gali atspindėti bendrovės dėmesį darbuotojų išlaikymui arba strateginiams sprendimams dėl personalo. Nepaisant sumažėjusio darbuotojų skaičiaus, vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis gerokai padidėjo - 24,8 proc. ir siekė 4 452 eurus.

Apibendrinant galima daryti išvadą, kad bendrovės darbuotojų skaičius per šiuos metus svyravo, o vidutinis darbo užmokestis iš pradžių labai sumažėjo, o vėlesniais metais pastebimai padidėjo. Nors skaičiai leidžia suprasti įmonės darbo jėgą ir finansinę būklę, šias tendencijas galima susieti su įvairiais veiksniais, pavyzdžiui, pramonės šaka, veiklos strategijomis ir rinkos sąlygomis.