StrongPoint, UAB (110545669) įmonės darbuotojai ir atlyginimai

StrongPoint DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos nuosekliai augo ir svyravo. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovėje dirbo 149 darbuotojai, t. y. 3,5 proc. daugiau nei prieš metus. Per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis siekė 3 042 eurus ir, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 12,6 proc.

Kitais metais, iki 2022 m. gruodžio mėn. pabaigos, bendrovė padidino savo darbuotojų skaičių iki 155 darbuotojų. Šį kartą darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo 4,0 %. Padidėjus darbo jėgai, atlyginimai, palyginti su praėjusiais metais, taip pat padidėjo 15,8 proc. ir sudarė vidutiniškai 3 524 eurus.

Iš 2023 m. gruodžio 31 d. duomenų matyti, kad Bendrovė ir toliau didino savo darbuotojų skaičių - iš viso dirbo 164 darbuotojai. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, išaugo iki 5,8 %. Nepaisant didelės darbuotojų plėtros, vidutinis darbo užmokestis augo palyginti lėčiau - 3,5 % ir metų pabaigoje siekė 3 646 EUR.

Apibendrinant galima teigti, kad analizuojamu laikotarpiu Bendrovės darbuotojų skaičius ir metinis vidutinis darbo užmokestis nuosekliai didėjo. Tačiau darbo užmokesčio augimas svyravo nuo didesnio padidėjimo iki vidutinio padidėjimo. Ši tendencija gali atspindėti organizaciją, kuri randa tinkamą pusiausvyrą tarp darbo jėgos padidėjimo ir reguliuojamo darbo užmokesčio koregavimo.