Rešas, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos-Vokietijos Rešas DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus stebėjome bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas. Iki 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 4 darbuotojus, o jos darbuotojų skaičius per metus nepasikeitė (0,0 proc. augimas). Vidutinis darbuotojų darbo užmokestis buvo 719 eurų, t. y. 5,5 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

2022 m. pabaigoje bendras darbuotojų skaičius išliko nepakitęs - 4 darbuotojai, o tai reiškia, kad per metus jis padidėjo 0,0 %. Nepaisant šio darbo jėgos stabilumo, vidutinis metinis darbo užmokestis padidėjo 6,7 proc. ir dabar siekia 767 eurus.

Naujausiais turimais duomenimis, 2023 m. gruodžio 31 d. pastebime didelį darbuotojų ir atlyginimų tendencijų nukrypimą. Bendrovės darbuotojų skaičius labai išaugo - 25,0 proc. iki 5 darbuotojų. Tačiau tai įvyko šiek tiek sulėtėjus darbo užmokesčio augimui. Nors vidutinis darbo užmokestis vis dar didėjo, jis padidėjo tik 1,5 proc., todėl vidutinis darbo užmokestis padidėjo iki 779 eurų.

Tai rodo sudėtingą bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijų vaizdą; stagnuojantis darbuotojų augimas kartu su laipsnišku ir pastoviu vidutiniu darbo užmokesčiu, po kurio gerokai padidėjo užimtumas, tačiau sumažėjo vidutinis darbo užmokestis. Šie pokyčiai rodo, kad Bendrovė gali plėsti arba vykdyti įvairias verslo strategijas, todėl ateityje reikia atlikti stebėseną, kad būtų galima visapusiškai suprasti Bendrovės žmogiškųjų išteklių ir finansų valdymo poveikį.