Tuvlita, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos ir Vokietijos Tuvlita DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius trejus metus Bendrovė patyrė reikšmingų darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. pabaigoje Bendrovė turėjo 191 darbuotoją, t. y. 7,3 proc. daugiau nei per metus. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 4043 eurai, o per metus jis gerokai išaugo - 27,7 %.

Kitais metais, 2022 m., Bendrovės darbuotojų skaičius šiek tiek padidėjo - tik 1 daugiau darbuotojų, iš viso 192, o augimo tempas siekė 0,5 %. Nepaisant kuklesnio darbuotojų augimo, vidutinis darbo užmokestis padidėjo 14,2 % ir metų pabaigoje siekė 4619 eurų.

2023 m. gruodžio pabaigoje darbuotojų skaičius gerokai išaugo ir siekė 208 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, tai reiškia, kad darbuotojų skaičius gerokai padidėjo - 8,3 proc. Tuo pat metu toliau didėjo ir vidutinis darbo užmokestis, kuris padidėjo 13,3 proc. iki 5233 eurų.

Apskritai, Bendrovės darbuotojų augimo trajektorija buvo teigiama, nors kiekvienais metais ji šiek tiek kito. Tuo pat metu nuosekliai didėjo ir vidutinis darbo užmokestis, o tai rodo, kad Bendrovė yra įsipareigojusi didinti savo darbuotojų atlyginimus, nors ji plečia savo veiklą.