PAN-LITService, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos-Vokietijos PAN-LITService DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendras bendrovės darbuotojų skaičius visą laiką išliko nepakitęs. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 6 darbuotojus, kurie 2022 m. ir 2023 m. pabaigoje išliko nepakitę. Nors darbuotojų skaičius per metus išaugo 0,0 %, vidutinis darbo užmokestis kito kitaip.

2021 m. buvo pranešta apie 3 409 EUR vidutinį darbo užmokestį vienam darbuotojui, tačiau, palyginti su praėjusiais metais, jis sumažėjo 2,2 %. 2022 m. finansinis scenarijus pasikeitė aukštyn. Iki gruodžio pabaigos, palyginti su praėjusiais metais, vidutinis darbo užmokestis išaugo 8,1 proc. ir pasiekė 3 683 eurus vienam darbuotojui.

2023 m. toliau augo atlyginimai, o tai rodo reikšmingą pagerėjimą. Bendrovės darbuotojai per metus išaugo 23,1 proc., o iki tų metų gruodžio mėn. šis rodiklis išaugo iki 4 534 eurų.

Šios atlyginimų tendencijos rodo, kad nors Bendrovė išlaikė stabilius darbuotojų skaičius, ji buvo iniciatyvi spręsti darbuotojų kompensavimo reikalavimus. Tikėtina, kad tai turėjo teigiamos įtakos darbuotojų pasitenkinimui ir išsaugojimui, o tai galbūt padėjo išlaikyti nuoseklų darbuotojų skaičių. Bendrovei žengiant į nežinomus horizontus, besikeičianti rinkos dinamika greičiausiai lems, ar šios personalo ir atlyginimų tendencijos išliks.