HI-STEEL, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos ir Vokietijos HI-STEEL DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per trejus metus bendrovė patyrė didelių darbuotojų ir atlyginimų tendencijų. 2021 m. gruodžio 31 d. bendrovėje dirbo 138 darbuotojai, kurie per metus gerokai išaugo - 20,0 %. Šiuo laikotarpiu vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2087 EUR, t. y. 8,5 % didesnis nei praėjusiais metais.

Kitais metais, 2022 m. gruodžio 31 d., darbuotojų skaičius padidėjo iki 147, o tai reiškia nuosaikesnį 6,5 proc. metinį augimą. Tuo pat metu vidutinis darbo užmokestis sumažėjo 1,5 % ir siekė 2057 EUR. Tai rodo nedidelį nukrypimą nuo stabilaus ankstesniais metais stebėto darbo užmokesčio augimo.

Tačiau kitų metų pabaigoje, 2023 m. gruodžio 31 d., įmonė toliau plėtėsi - jos darbuotojų skaičius siekė 154, o per metus išaugo 4,8 %. Tuo tarpu atlyginimai buvo palankesni - palyginti su praėjusiais metais, jie padidėjo 7,1 proc. ir dabar vidutiniškai uždirba 2203 eurus.

Apskritai bendrovės užimtumo augimą galima apibūdinti kaip stabilų ir nuoseklų, tačiau rodo tam tikrus darbo užmokesčio svyravimus. 2022 m. sulėtėjo, tačiau 2023 m. vėl pradėjo augti. Šios tendencijos gali atspindėti šių metų bendrovės rinkos sąlygas ir verslo strategijos įgyvendinimą. Šios darbuotojų ir atlyginimų tendencijos yra svarbūs įmonės finansinės būklės ir jos augimo ateityje prognozių rodikliai.