Geosintetika, MB darbuotojai ir atlyginimai

Geosintetika DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Šioje analizėje išnagrinėsime bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijas trejus metus iš eilės. 2021 m. gruodžio 31 d. Bendrovė turėjo 9 darbuotojų, o jos metinis (metinis) augimo procentas nebuvo didelis. Šių darbuotojų vidutinis darbo užmokestis buvo 2118 eurų, t. y. 15,1 proc. didesnis nei praėjusiais metais.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius sumažėjo 33,3 %, nes liko tik 6 darbuotojai. Nors darbuotojų skaičius sumažėjo, tačiau gerokai sumažėjo vidutinis (metinis) darbo užmokestis, kuris turėjo įtakos darbuotojams. Jų vidutinis darbo užmokestis sumažėjo iki 1608 eurų, t. y. 24,1 proc. mažiau nei 2021 m. pajamos.

Tačiau iki 2023 m. pabaigos bendrovės darbo jėga išliko stabili, o jos užimtumas buvo stabilus - 6 nariai. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, nesvyravo. Įdomu tai, kad per šį laikotarpį vidutinis darbo užmokestis teigiamai augo. Palyginti su 2022 m., ji išaugo 55,2 %, o tai reiškia, kad 2023 m. vidutinis darbuotojų darbo užmokestis bus 2496 EUR.

Esant vidutinio darbo užmokesčio ir darbo jėgos svyravimams, bendra bendrovės tendencija rodo, kad darbuotojų skaičius mažėja, o likusiems darbuotojams didėja. Vis dar įdomu stebėti galimas pagrindines šio modelio priežastis ir stebėti būsimas tendencijas, kad būtų galima susipažinti su galimomis bendrovės priimtomis darbuotojų išlaikymo ir kompensavimo strategijomis.