KN Energies, AB darbuotojai ir atlyginimai

KN Energies DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus pastebimos bendrovės darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. Iki 2021 m. gruodžio pabaigos Bendrovė turėjo 352 darbuotojus, t. y. 10,2 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Tais metais vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2 860 eurų, o palyginti su ankstesniais metais, reikšmingų pokyčių nebuvo.

Artėjant 2022 m. gruodžio pabaigai, darbuotojų skaičius dar labiau sumažėjo - iš viso 337, t. y. 4,3 proc. mažiau nei praėjusiais metais. Nepaisant sumažėjusios darbo jėgos, vidutinis darbo užmokestis teigiamai didėjo - 5,8 proc. iki 3 024 eurų.

Iki 2023 m. gruodžio mėn. Bendrovė patyrė darbuotojų kaitos tendenciją - padidėjo 3 arba 10 papildomų darbuotojų. Šiuo metu Bendrovė turi 347 darbuotojus. Šis augimas ne tik atspindi ankstesnių dvejų metų nuosmukio pokyčius, bet ir išryškina optimizmą darbo rinkos aplinkoje. Toliau didėjo ir atlyginimai, o vidutinis darbo užmokestis pastebimai padidėjo 14,1 %. Iki 2023 m. pabaigos vidutinis Bendrovės darbuotojų darbo užmokestis siekė 3 451 eurą.

Todėl, nors darbuotojų skaičius svyravo, buvo pastebėta teigiama didėjimo tendencija darbo užmokesčio aspektu. Atrodo, kad bendrovės vadovybė sąmoningai nusprendė išlaikyti palyginti stabilius atlyginimus, net ir tuo atveju, kai bendras užimtumo rodiklis mažėjo. Galiausiai, 2023 m. spartus darbo užmokesčio augimas sutampa su nedideliu darbuotojų skaičiaus atsigavimu. Tai rodo galimą dinamiką, kuri susieja atlyginimų didinimą su Bendrovės darbuotojų skaičiais.