KREISEL VILNIUS, UAB darbuotojai ir atlyginimai

Lietuvos ir Vokietijos KREISEL VILNIUS DARBUOTOJŲ SKAIČIUS, ATLYGINIMAI

Darbo užmokesčio (DU) informacija
Darbuotojų skaičius metų gale
Darbuotojų skaičius (pask. 12 mėn)
Vidutinis darbo užmokestis (pagal metus)
Vidutinis atlyginimas (pask. 12 mėn)
Įmonės darbuotojų ir atlyginimų apžvalga
Per pastaruosius kelerius metus bendrovėje buvo pastebimos pastebimos darbuotojų ir atlyginimų tendencijos. 2021 m. gruodžio 31 d. bendrovėje buvo 31 darbuotojas, t. y. per metus sumažėjo 6,1 %. Vidutinis vieno darbuotojo darbo užmokestis buvo 2151 euras, o per metus jis sumažėjo 4,7 %.

Iki 2022 m. gruodžio 31 d. Bendrovės darbuotojų skaičius pasikeitė. Darbuotojų skaičius, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 3,2 proc. ir pasiekė 32 darbuotojus. Be šiek tiek padidėjusio darbuotojų skaičiaus, bendrovės pajamos labai išaugo. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 11,3 proc. iki 2394 eurų.

Įsigilinus į duomenis iki 2023 m. gruodžio 31 d., atrodo, kad darbuotojų skaičius yra stabilus ir sudaro 32 darbuotojus. Palyginti su praėjusiais metais, darbuotojų skaičius neaugo. Tačiau bendrovės atlyginimų tendencijos ir toliau rodo didėjimo trajektoriją. Vidutinis darbo užmokestis, palyginti su praėjusiais metais, padidėjo 18,6 proc. iki 2839 eurų.

Apibendrinant galima teigti, kad nors darbuotojų skaičius svyravo, bendrovei pavyko gerokai padidinti vidutinį darbuotojų darbo užmokestį. Tai gali reikšti, kad bendrovė yra įsipareigojusi kompensuoti savo darbuotojams už jų atsidavimą ir sunkų darbą, kartu išlaikydama stabilią darbo jėgą.